Seo Nedir ve Neden İhtiyacımız Var?

SEO, web sitenizin arama motorlarından elde ettiği ziyaretçi sayısını artırmak amacıyla site içi ve site dışı optimizasyonların yapılmasıdır. SEO çok çeşitli alanlarda yapılan bir uygulamadır. Bu durum SEO hakkında yapılan yorumların farklı olmasına neden olmaktadır. Çünkü henüz çözülmüş bir algoritma ve belli bir alan söz konusu değildir.







Neden SEO'ya İhtiyacımız var?

Web sitelerimize gelen ziyaretçilerin büyük bir kısmı arama motorlarından sitemize ulaşmaktadır. Bu arama motorları ise genellikle Google, Bing ve Yahoo’dur. Sitenize gelen ziyaretçi sayısını artırmak amacıyla çeşitli hizmetler, ürünler ve bilgiler sağlayabilirsiniz. Bu işlem ile ziyaretçi elde etmek için en çok kullanılan yöntemlerden bir tanesidir.

SEO uygulamalarında dikkatli olunması gerekmektedir. Yapılacak doğru bir davranış sizlere binlerce ziyaretçi kazandırabileceği gibi, yanlış bir hareket ise web sitenizi arama motorlarında arka sıralara atabilir.


4 yorum:

  1. sorgula_14 : Seo hakkında belirttikleriniz gerçekten de bilinmesi gereken şeyler bu konuda nitelikli yazılarınızın devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.Devamını getirmeye çalışacağım.

      Sil
  2. gerçekten sitelerimiz için seo ya büyük bir ihtiyaç var. bilgilendirmeniz için teşekkürler devamını da bekliyoruz.

    YanıtlaSil